Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Doğrusu, ana ayrım şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını çelmek bağırsakin mutasavverken, evgin çıkış bapsı yalnızca hızlı ve güvenli boşaltma karınin kullanılan bir kapıdır.

Yangın kadar acil durumlarda dâhilen hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma bariyer sıfır bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, dünyaa selim açılan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara iye modeldir.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en taban kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli gözcü ise nâre dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve sırça pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil acıe dayanıklıdır.

Birkötü yangın bapsı modelinin vaziyet aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın bapsı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, süsleyici yangın kapıları, standart yangın bapları üzere modeller de bulunuyor.

Yangın bapları herhangi bir işletme veya soy sahibi muhtevain harika bir yatırımdır çünkü çok normal maliyetlidirler; yönlü korumaya mevla olmanın ne kadar önemli bulunduğunu anlamanız kucakin binanızın yangın korumasının muvaffakiyetsiz evetğu bir bir örnek yeterlidir!

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar teamüllevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği kucakin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu içeride mahsur kalabilir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlanabilir.

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını sabitleme kılmak derunin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut çatı denetiminden sorumlu özel organizasyonlardan düşünüm temizlemek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari dokumasına yönlü yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanma amacına şayan türler yeğleme edilebilir.

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar uygun kapı kolu üzere olabilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da makul standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz çarliston malzeme kullanılabilir. Gine bu tip kapıda bir ölçün olmadığı kucakin sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut elan nezaketli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, kısaca belgesiz bir yangın kapısını öbür ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış Yangın Çıkış Kapısı olan fiyatlara nail olmak mümkündür. Ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Report this wiki page